Lite update

Hejsan allessmmans
 

Nu var det ett tag sedan jag skrev någonting, igen ;). Jag jobbar och jobbar mestadels bara. Men i helgen vart det lite fest.

 

Maten funkar väl så att jag står rätt still i vikt iaf. Men jag var uppe på 57 en stund men nu ligger den på mellan typ 54,5-55 kilo.

 

Hur ser en matdag ut för mig just nu då? Jag äter sällan innan ett arbetspass, jag har bara allmänt svårt för det. Så jag går på tom mage ett bra tag samt arbetar hårt. Sedan blir det mat, antingen klockan typ 12 på dagen om jag jobbar dag, eller vid 18:30 om jag jobbar kväll. Då äter jag antingen en liten matlåda som jag lagat av husmanskost eller en sån färdig rätt som man värmer i micron typ.

Sen under arbetspasset blir det massor med vatten och någon kopp kaffe.

 

Sedan kommer jag hem, det är då jag är väldigt hungrig, efter arbetet. Då kan jag äta väldigt mycket mat samt snacks efteråt.

 

Om jag äter ute blir det väl typ någon vanlig hamburgermeny/kebab/kött eller nåt sånt standard och det blir väl någon gång i veckan kanske.

 

Så här ser min kropp ut nu iaf, tog bilden igår. Passade på att fota då jag köpt en ny bikini.

 
 
 

Maj

Hejsan.
 
Jag jobbar och sliter. Och ja, riktigt verkligen sliter. Vaknade i dag med att knappt kunna röra alla fingrarna, tog ett tag innan det gick. Ont i halva kroppen. Men motion får jag rätt så mycket av. Jag cyklar varje dag till och från jobbet som sagt och väl där så rör jag på mig hela tiden förutom kanske 30 minuter. Jag springer av och på trucken och lyfter flera hundra kilo per dag. Min mage blir inte lika enkelt uppsvälld heller. Den är mestadels platt. Förutom tex såna gånger jag blir bjuden på massa mat, som igår då vart det restaurang och efterätt. Eller ikväll då jag ätit glass.
 
I dag har jag ätit mat för ca 570 samt en skål med glass då. Kalorier på den = okänt. Jag har ingen lust med kaloriräkning som skall vara noggrann nu. Det är ju för att jag vantrivs med mitt liv för tillfället.
 
Men jag vill göra upp en års plan för hur jag vill att livet ska se ut om ett par månader.
• Vill jag jobba kvar där jag jobbar?
• Jobba någon annan stans?
• Börja studera något?
• Flytta
• Vill min pojkvän flytta hit?
• Skaffa körkort?
• Spara pengar
 
Mer mera med mera…
 
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt på min enda lediga dag. jobbat tre dagar denna vecka, ledig i dag. sen jobba 6 dagar till efter detta... suck.
 
 

pjeew...


RSS 2.0