Uhhhh

hejsan.
 

Jag går med handledare just nu på nya jobbet. Och det är fan så sjukt jävla svårt så jag gråter på kvällarna för att jag inte förstår ett skit. Så jag gråter för det och att jag saknar min kille och att det är rätt jobbigt i min nya bostad.

 

Jag hatar saker som får mig så stressade, detta jobb är ju på tidspress samt tusen saker att kunna så det är egentligen inget för mig. Usch usch och usch.

 

De två dagar jag hittills haft med handledare har jag inte haft så jäääätte stor matlust. När vi har frukost på jobbet då andra äter massa saker så tar jag frukt och kaffe. Sen vid lunch äter jag ur min låda som är lite mindre än en normal portion, men inte alls hungrig då egentligen, men äter för att orka med tunga jobbet. Men får verkligen kväljningar här. Men det är mest för att jag är ledsen och stressad.

 

Sen senare kommer jag hem och är inte sugen på nåt speciellt alls, igår vart jag bjuden på middag, åt inte så himla mycket, nån mindre portion typ. Sen idag på kvällen pallade jag inte varm mat att varken äta eller stå och göra så det vart 2 hårda mackor med skinka o tomat, samt yoghurt till middag. Så, ja det är väl en rätt normal matdag kanske, men mindre än vad jag kan trycka i mig när jag mår bättre hemma hos pojkvän o han lagar god mat, då äter jag ofta rätt stora portioner. 

 

hoppas ni mår bra, kram!

 

 
 

skulle vart smal nu

Hejsan.
 
Vid det här laget skulle jag vara smal. Enligt mig själv.
Jag är dock överviktig (enligt min spegelbild). Vågen kan jag inte ställa mig på för att jag vet ungefär vad den står på och jag mår dåligt över det.
 
Men nu skulle jag vara mindre och tunnare, men inte fan är jag det. Har så mycket annat i hjärnan som gör att jag inte har lust att tänka på kalorier mm.
 
Men nu har jag bott i nya bostaden och staden ett tag. Jag har packat upp rätt mycket och börjar snart att jobba. det är då jag hoppas på mer rutiner, nästa vecka. Måste ta tag i detta nu. :)
 
Vill blogga mer också, det är roligt. Så hoppas lusten kommer när jag börjar gå ner i vikt igen och får en glöd.
Ska försöka få med någon på en promenad, men jag bor så himla avsides, haha.
Annars får jag väl pallra mig ut ensam. Men kände för att vara social på promenad idag och snacka skit samtidigt.
 
kram på er!
 
 

Skräpmat och skräpkropp

Hejsan.
 
Jag är fortfarande inne i min flyttbubbla samt äta massa mat bubbla. Så ingen update här inte, typ ;).
 
Längtar inte efter att flytta från pojkvän, jag är så ledsen just nu. (även om vi har våra dispyter och skilda meningar osv) så kommer jag sakna mitt hjärta massor.
 
Men jag längtar tills lite struktur som jag hoppas att jag kan få med det nya arbetet. Rörligt arbete hela dagarna, bra kost så jag klarar jobbet (är as sugen på att äta väldigt lite men det blir inte bra antar jag).
Och så träning på det.
Fattar inte hur jag ska orka arbeta massa timmar när jag vant mig med timjobb ca 10h/v. hahhaah åååh fyfan.
Hoppas på att komma in i det efter någon månad och att jag kan gå ner ca 657489 kilogram.
 
kram på er så länge/
pizzaflodhästen
 
 
 
 
 
 
 

apriil

hejsan.
 
som ni märker har jag bloggen lite på is. jag orkar inte koncentrera mig på nyttigheter och vikt för tillfället, eller ja, inte att skriva om det åtminstone. när jag flyttat så hoppas jag på lite rutiner och att jag kommer igång med bloggen mer ordentligt. eller eventuellt byta blogg. vi får se. :)
 
har ätit i princip vanlig husmanskost blandat med lite utemat under dagarna. går upp nåt kilo, går ner nåt kilo och så ser det ut just nu. så inte värt att skriva om det känner jag för tillfället. roligare när lusten infaller.
 
jag hoppas att ni alla har det bra i vårsolen!
 
puss puss
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0