Mat idag

Ett par mindre skivor mjukt nybakat bröd med smör och ost. 
En port lasagne
ett par bitar sill o gräddfil
 
var nyss ute på en frisk promenad också. Inte snabb, men skön. 
 
är så trög i magen också  så fick en frukttablett av killen så hoppas jag får bajsaaaaa sen ;) 
 
puss
 
 

Natt knubbis

Tjuuuuuuu
 
åt mer lasagnee nu i natt. Jajjaaaaaaaa inte konstigt jag inte vågar väga mig. Om ni vill bli inspirerade till viktnedgång så byt blogg direkt, haha fyfan. Just ja, åt kexchoklad också. . .
 
Men ok en normal person äter väl typ 5-6 små mål per dag o tränar lite lagomt. O jag har ätit 2 mål mat så borde kanske inte vara så pjåkigt men jag får sån ånger efterråt. O jag tror mina portioner e för stora. Att man aldrig lär sig. Men jag tror att när jag börjar må bättre i mig själv o inte vara en sån orolig själ hela jävla tiden så kommer jag bli nyttig automatiskt, mår man som en skit så äter man troligen som en. Eller inte alls. Jag mår bra med min kille åså, men det är min hjärna det e fel på bara, skulle behöva massa lugnande o morfin typ Varje dag. Tror de e därför jag e så förtjust i socker, de gör mig glad i några sekunder.
 
jag har suttit o velat om jag ska dricka lite glögg el duscha el städa el ta en PW. Kanske allt. Dammsuga kan jag dock inte göra 4 på morgonen. El? Men plocka o putsa lite. Jag blir faktiskt rätt lugn av att städa. Eller att göra nåt i över huvud taget. Så då slipper man tänka på dumheter. 
 
puss på er 
 
 

Mat 27:e nov

  • 2 lingongrova. 1 ägg. Makrill. Ost. Gurka.
  • ett par godisbitar
  • lasagne
sockerfria drickor förutom nån jordgubbsjuice killen köpt. 
 
I helgen blir det nog Julmys. Jag är inte ett meeega julfreak men jag tycker att det är supermysigt att pyssla lite, baka, pynta o gosa med lite glögg. Jag föreslog även lite julmarknad till helgen så det hoppas jag på nu samt ta ner vår röda gran :)... För det är väl advent i helgen el? :p
 
 

Dagens mat

  • En veg paj från ica, ca 550 kcal
  • en lingongrova med ost
  • 2 hård bröd med korv, ost o gurka
  • en bit kexchoklad o en polkagris käpp, liten. 
Trööööööött idag å mår bajs. Mitt jävla huvud altså. 
Hej

joråsåatteee

hej. Jo det vart mer av köttgrytan. Så en stor portion el två lite mindre har jag väl ätit, eller en matlåda e nog bäst förklaring. Haha snart dags att rota fram matvågen istället. Hatar ögonmått o känsla.  

Föda

Hejsan små tårtbakelser (mmm tårta, haha).
 
det vart som jag tidigare skrev ca 15 tim fasta efter mina hårdbröd i morse.
sedan har jag ätit då jag kom hem från jobbet:
2 hårda bröd med korv, ost. 
En liten assiett köttgryta med ris typ. 
 
Tror det blir lite mer mat sen e fortfarande hungrig men skall försöka vänta o se om det släpper lite.
 
på jobbet gick det bra men massor att göra, så min hjärna är lite lam nu i efterhand. 
nu har jag kikat lite tv o surfar runt. Får se när jag blir trött. 
 
Pyss
 
 

imorse

 hej. I morse vart det 2 skivor hårt bröd med ost o korv. Å efter dessa blir det fasta minns 15 tim. El så äter jag nåt mindre snart, det e ju bra att ge kroppen något iaf arbeta med. . . För övrigt så förstörde jag nyss för 4 personer ganska hårt, men var tvungen att gå på nagkänsla, men hatar när det gör så att jag får ont i magen ist, buhu; / .. iaf, vart en kort prommis imorse också. ..

Test

Hej. Hittade lite frågor på en sida som jag besvarade. Tycker att ni andra också kan göra det o ta en funderare eller så.
Alltid nyttigt.
 

Finns det risk att du lider av en ätstörning?

Nedanstående punkter kan tyda på att du har en ätstörning eller ett problematiskt förhållningssätt till mat, kropp och träning. Kom ihåg att en ätstörning kan se ut på många olika sätt, och din vikt talar inte om huruvida du lider av en ätstörning eller ej.

 

• Du har höga prestationskrav: på arbetet ja, på fritiden är det upp och ned. 
• Du är rastlös: kan bli riktigt rastlös vissa dagar. Och andra dagar kan jag stirra in i en vägg flera timmar utan att bry mig så mycket. 
• Du har täta humörsvängningar: ja 
• Du äter för att döva dina känslor, vid exempelvis stress, sorg och oro: ja
• Du är fixerad vid hur din kropp ser ut: ja, till ca 90% iaf. Vissa dagar kunde jag dock inte bry mig mindre, 
Du tränar för att förbruka energi, i synnerhet om du har ätit mer än du planerat: delvis
Du tränar för att få äta, inte äter för att kunna träna:  delvis
Du får ångest när du inte når dina träningsmål: ja
• Du tänker ofta på mat och ältar oftast samma tankar: ja
Du undviker viss typ av mat (såsom mat med mycket fett, socker eller kolhydrater): periodvis. Och då jag äter det mår jag kasst. 
• Du är fixerad vid vad och när du ska äta: vilken tid jag ska äta blir jag fixerad vid när jag tränar mestadels. vad jag ska stoppa I mig funderar jag kring typ hela tiden.
• Du svälter/hetsäter i perioder: mjae, svälter kortare perioder men hetsäter inte, skulle kalla det för att äta för mycket Då jag gör det. De som hetsar brukar äta typ 2 liter glass, 3 port pasta, en limpa, ett paket kakor osv osv. Medan jag kanske äter en del av det men alldeles för mycket ändock.
• Du tror att smal är lika med lycklig: lite lyckligare, skulle jag säga. Men om vi har tex 10 saker som man kan bli lycklig av, e smal en av de sakerna. 
• Du är övertygad om att man måste ha en benhård kontroll för att inte rusa upp i vikt: absolut

 

Nu finns det ju en del andra ätstörningar som jag inte tycker att det fanns nån fråga till. Men som sagt, det var väl lite övergripande frågor antar jag...

 

 

 


Halllooojjj

Hejsan alla söta nyckelpigor.
 
jag äter som en stor flodelefant just nu. Skräpmat o stora portioner. Eller nej inte hela tiden men ofta. Samt att jag har fel dos av min medicin som gör att min kropp får långsammare förbränning bland annat. Jag sa dock till doktorn att Ajax inte pallar höja dosen just nu för sist jag hade högre så var det dödsångest o hjärtklappning varje sekund för kroppen jobbade för snabbt jag vart knäpp. 
Så får ligga på denna dos i ett par månader pom jag inte blir för låg så får jag se till att inte äta så jävla mycket för då blir det upp massa i vikt o det går fort.
 
nåja, fest i helgen med massa goda burgare, pizza, drinkar, cider o allt sånt skit. Men även massa kom dans o folk Samt kärlek från pojk. 
 
Nu chilla lite och imorrn blir det jobbkväll.
 
måste snart skriva en mat o träningslista igen, inte bra det här.
 
puss!
 
 
 
 

fy

Orkar inte skriva om mat osv just nu. Har sån ångest. Igår satt ja mest tyst o stirrade. Min kille frågar vad de e men ja orkar inte förklara. Just nu handlar en stor del om min hypokondri o det tar över hela dagarna.

Ångest

Orkar bara inte min hjärna och orkar då inte skriva nåt vettigt.

todays

Hej. E inte spelc pepp på nåt alls just nu. Jävla höstdepp. Dagens mat var två ost mackor o varm choklad i morse. Sen har jag ätit torsk, potstis o sås i ugn. Vikten är kaos o jag fattar inte, jag äter liksom inte överdrivet o ändock väger jag som en flodko.

mer

 hej. Vart ingen natträning. Dock två mjukmackor vid 12 typ. . Blir kanske en prommis nu om nån timme innan kille kommer hem.

Todays food

Hejsan hej.
 
Vi vaknade sent idag. E ju vaken på nätterna o sover under dagarna. O jo vaken på kvällar också. Men iaf, vaknade sent o ville inte stressa till gymmet idag så det vart inte av, jag måste varva ner oftast innan länge o inte känna stress. Får se om det blir nån hemmamotion inatt ist. Tog ju iaf långprommis imorse som jag skrev,
 
Dagens mat hittills:
  • mackor imorse o en varma koppen. Smör o ost på mackorna.
  • torsk med 1,5 potatis, cremefraiche sås till. O lite grönsaker
  • ett par pepparkakor
loka pepparkaka, the, vatten 
 
 
 
 

prom

hej. Vart en pw 5.30 imorse. 466 kcal.  

Workworkout!

Todeloo alla mumintroll.
 
Dagens pass är jag riktigt nöjd med faktiskt. Helt mör i kroppen nu! :)
 
Dagens träning
  • Promenad dit
  • crosstrainer 2 timmar!
  • styrka 30 minuter
  • sringa på bandet 5 minuter
  • promenad hem
  • stretch
kalorier minus: 1530 :)
 
dagens mat:
  • en mindre assiett korv o makaroner, steviaketchup, citronvatten
  • 2 st hårda bröd med liite smör samt gurka o tomat
  • eventuellt fil sen
fina
 
 
 
 

14 h

 hej. Inte ätit nu på ca 14 tim. Känns lite skönare nu när magen inte har känslan av att den e full. Funderar vad jag ska göra nu. Äta lite sen träna.? El inte äta sen träna? Orkar jag ens träna? Jo men det måste jag dra mig dit o göra ju. Om en stund.

Har jag gett upp!?

Hejsaaaan.
 
Känns ibland som att min hjärna bara ger upp. Spec med maten. Idag har jag tex ätit falukorv o stuvade makaroner, stor portion, o det blir man ju inte direkt smal av. Iaf inte mängden. Samt ett mjukt bröd med ost.
 
Jag ångrar mig aaaalltid efter jag ätit massa, men ändå gör jag det. Varför?
 
Träningen går iaf ok då jag väl e där tycker jag. Men det är maten som måste bättras Allra mest. Borde ju inte vara så jävla svårt. Kass e jag, kass! Tror det får bli en bra träningsvecka resten av veckan nu, mår bra av det.
 
funderar på att även sätta mig ner o skriva en bra inköpslista. Har jag bättre mat att välja på så borde det går bättre, det ska gå bättre. 
 
 
 
 

Maten.

Jo, det vart fasta en del Tim som jag skev. Sen har jag ätit en sån paj från affären ni vet med ost o skinka med lite grönsaker.

jo det vart mer

Hej. Senare på natten vart det mer mat. Skulle inte förvåna mig om jag väger 190 kilo. Fyfan. Men nu inte ätit på ca 12 timmar. Och minns 20. Blir det. Ska nämligen o jobba en sväng nu o tar med mig light dricka. Puss på er

jo det vart så

Hej. Jo jag gick till gymmet, haha var bara jag å nån muskelsnubbe där. Men det förstår man. Lör kväll. Det vart: prom dit, cross 45 minuter, prom hem. Stretch. Vart 600 kalorier. . . Middag vart kebab, ris, sås o sallad . ..

Depp Depp

Hejsan. Det är lördag o kanske ska ni på middag? Ut o festa? Ha myskväll? Jag sitter i mörkret o rör inte en fena. Konstigt bråk med pojkvän inatt o han e kvar i sängen än, notera att kl e 19:00... Kompisar o släkt i annan stad o ingen att umgås med. Känns deprimerande. Gjorde frukost till pojkvän, han kom upp, åt två tuggor o la sig igen. :(... Funderar på vad fan jag kan göra helt ensam. Kanske går i tränar en stund då, trots att jag drack igår...tror inte det är det bästa men skit samma antar jag. Kan ju inte sitta o stirra en lörd kv in i väggen bara. . . Hoppas ni fina har det lite trevligare. Puss o kram på er.
 
 

Ätit idag

2 dl lättfil, flingor, 1 hårt bröd med lite smör, några grönsaker, 2 skinkskivor... Idag är det ingen bra dag i allmänt, usch...

vad det vart

Hej. Vad vart det för träning imorse: prom till gymmet, cross 40, styrka15, prom tillbaka samt ut med hundarna ,stretch o lite övningar. Summa kalorier har jag inte framför mig men över 800 om jag inte minns fel. ..... mat vart en halv räkmacka, halv bulle, nån pulled pork talrik. Massa fel i maten. ,:(. Åså alkohol

morgonpass

Tjululu. Är just nu typ 5 på morgonen å står o stampar utanför gymmet o ska in o köra en stund, feel lonely ;)

update

hej igen. Vart lite mer mat som jag trodde. Lite mackor o fil o flingor. Nåja .  

7 november mat o träning

Hejsan alla mumintroll!
 
wiiii idag gick jag o tränade, inte gjort det på flera dagar så det känns bra i skallen nu efterråt. :)... Känner mig dock svullen av allt vatten, men men. 
 
Träningen:
  • Prom dit
  • crosstrainer 1 timme
  • styrka 20 min
  • bandet 5 min springa
  • prom hem
  • lång skön stretch plus några till övningar hemma
detta vart minus 980 kalorier allt som allt :) 
 
maten hittills:
  • Min soppa ggr 2 små port, 50 kalorier
  • 2 hård bröd 70 kalorier
  • 2 ägg 160 kalorier ca?
  • en skinkbit på mackorna samt några skivor tomat, gurka och paprika och en halv tsk kaviar typ. Vet inte kalorierna på detta riktigt dock. 
Övrigt: the', vatten, powerking sugarfree. 
 
Sen kanske lite lättfil eller nåt sådant enkelt, helst inte.
 
puss!
 
Fint!
 
 

Dagens mat

Hejsan alla rulltårtor
 
I dag ställde jag mig för att koka soppa. Som dessutom gav ca 25 kalorier per portion. Dock så gjorde den mig inte så mätt så nästa gång gör jag nog den med mera vatten o kryddor samt lite mer matig på nåt vis med tex mer grönsaker o nåt protein. 
 
I soppan hade jag till 4-5 små port: 1 mindre squash, typ 1-2 dl kackad purjo, 2 små vitlöksklyftor, färska örter basilika o timjan, 1 liten röd chili. Plus lite örtkrydda o 2 buljongtärningar. Sen lite mixer på det.
 
Todays: 
en port soppa 25 kcal ca
1 hårt bröd med lite grönsaker till
ett äpple o ett par bitar mango
 
lite senare tar jag nog nån skål lättfil o flingor typ. 
 
Puss
 
Peppar med en utav mina favoritbilder :)
 

Hellu

Hey heeeey.
 
jobbade mongopasset idag med fullt upp. Var sist kvar i vanlig ordning. Jag kan inte slarva på jobb i princip, som vissa verkar kunna göra där mkt enkelt. Jag är lite av en perfektionist i vissa sammanhang.
 
maten:
2 hårda bröd med smör, ost, tomat.
1 äpple
1 port spagetti och köttfärrsås
 
nu 2 timmar efter maten e jag väldigt hungrig igen. Konstigt att jag så ofta är det tycker jag. 
 
Men faaaan måste skriva till skolan snart om jag vill börja där. Men tror inte det blir så. Känns inte helt bra. 
 
Pusss
 
vill träna snart också 
 
 
 

Uuu

Hej tussar
 
Min dator e i princip sönder tror jag så lånar en padda lite från killen.
 
Idag har jag ätit: En banan Ett hårt bröd med ost En stor port panerad fisk, potatis o sås.
 
Jobbat sönder skallen har jag också gjort, jag menar inte jobbat så mycket, utan det var bara kaos där helt enkelt. Blir stress imorrrn med.
 
Väntar också samtal från ett jobb, men det var andra folk med erfarenhet som sökt också så det blir nog inte nåt av det. Kom dock in på en skola det var svårt att komma in på, men de hörde ju av sig så jäkla sent så har typ hunnit ändra mig. Får se..... Träna har jag inte gjort nåt alls. Har inte hunnit samt nån dag jag var ledig så var jag för trött helt enkelt. Känner hur jag sväller. Ojojoj. . .
puss! 
 
 

dagens

hej. Igår:klämmackor med ost. Stor mcdonalds meny som jag lämnade lite av. Idag: fibergröt o hård macka med tomat. Samt alkohol igår o kanske idag med .. fan så fet jag känner mig! 

att duscha

hej alla snorkfröknar.
 
jag vet att jag inte mår så bra mest då jag tex inte tar mig för att duscha.
en sån enkel sak som jag inte fixat på flera dagar nu.
så nu ska ja göra det. bara så ni vet liksom.
kanske slår på stort med en ansiktmask samt att raka benen också,
ha.ha.
 
men får ganska enkelt tix/tvång i duschen också så det e drygt, men dock inte det som får mig att inte vilja...
men det blir nog bra efterråt, kan bli en tekopp framför nåt kul att kika på sen.
 
Värt inlägg, värt.
 
 

RSS 2.0